-a-4832hh-w2017-photo-cato-aurtun
jay-dash-phototgraphy-img-0575
w-rw-4-0083

Helly Hansen brillen

Helly Hansen wordt al decennia gewaardeerd door professionals in alle weersomstandigheden. Het merk brengt voor de brillencollectie een duidelijk boodschap: kwaliteit, de juiste materialen en ‘no nonsens’. Hoewel klassieke lijnen in de meeste brillen terugkomen, wordt er een breed scala aan stijlen gecombineerd binnen de collectie. Van rijk acetaat tot sterke titanium brillen.

Heeft u een actieve levensstijl, dan voelt u zich thuis bij Helly Hansen. Of u nu voorkeur heeft voor strak titanium of kiest voor de het warme en rijke acetaat als materiaal, Helly Hansen hoort in uw actieve levensstijl.

De zonnebrillen van Helly Hansen weerspiegelen kwaliteit. De glazen zijn gepolariseerd, ontspiegeld en Hydro Oleophobic, wat zorgt dat ze water, stof en vuil afstotend zijn. Tijdloze pilotenbrillen worden afgewisseld met combinaties van titanium en acetaat en klassieke monturen.

Ook voor de allerkleinste heeft Helly Hansen een uiteenlopende collectie van kinderbrillen gemaakt.

Een bril is een bril, maar wel van een bepaald kaliber. Kom de brillen van Helly Hansen bij ons zien. Kom het zien, kom het zien.

HH-naast-5


Top